Volontärarbete
951
post-template-default,single,single-post,postid-951,single-format-standard,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Volontärarbete

Som sagt, det poppar upp folk från när och fjärran som på olika sätt bidrar till att Saltsjö by tar form!

Det här är jag och Lotta Viktorsson som jag lärde känna på kallbadhuset i Saltsjöbaden när jag hade en workshopserie där förra sommaren.

Lotta har berättat om sitt volontärarbete. Hon är trygg vuxen/stödperson till barn, ungdomar och unga vuxna som har vuxit upp i otrygga hem. Dessutom är hon utbildad pedagog med lång erfarenhet av olika verksamheter med barn från 1-12 år. Hon vill gärna dela med sig av sin yrkeskunskap i Saltsjö By. Tex ta hand om barnen när vårdnadshavare är där som gäst, deltagare i kurser/workshops eller som arbetar där. Lotta kan även hålla workshops för de vuxna i olika ämnen.

Vi hoppas kunna samarbeta med den hjälporganisationen i Saltsjö by. Det vore helt fenomenalt fantastiskt att få anordna helgaktiviteter och högtider, tex midsommar, för dessa barn och ungdomar i den fristad vi Saltsjö by kommer att vara. Hästarna och miljön vid havet kommer att bidra.