Saltsjö by tar form
942
post-template-default,single,single-post,postid-942,single-format-standard,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Saltsjö by tar form

Det är fantastiskt med skapande! Fannys och min Saltsjö by tar form mer och mer. Det dyker upp människor från när och fjärran som antingen har extremt värdefull information till oss eller rent faktiskt kommer att vara en del av byn på något sätt, som kursledare eller på annat sätt.
Häromdagen träffade vi härliga Sahara Leigh, som nyligen har flyttat från USA till Sverige. Jag fick kontakt med henne via en Facebookgrupp tidigt i våras. När vi träffades visade det sej att vi hade ännu mer gemensamt än vi trodde. Vi tappade räkningen på alla synkroniciteter!

Vill du också bidra till skapandet? Vi tar gärna emot tips på olika intäktsmodeller för de delar av verksamheten som kommer att drivas av andra, tex gästhem, spa, stall, läkande och expanderande kurser, growing together-event, musik-spelningar, restaurang, café och skapar-lada för att nämna några. Eller är det något annat du tycker vi bör veta? Till exempel var Saltsjö by ligger, för det vet vi inte ännu. Det enda vi vet är att det finns mycket mark och att det ligger vid havet på östkusten.